tisdag 9 februari 2016

Skitväder de Luxe

Jag älskar tysk vinter, verkligen....
Igår natt fick vi hit resterna av någon storm. Fast jag låg och lyssnade på musik med hörlurar så hörde jag hur det blåste och regnade. Sen har det regnat hela dagen. Fast jag hade 5 lager på överkroppen var jag genomblöt efter min andra patient.

Som tur var, hade jag några färre idag så jag fick en paus mellan 20-20.30 och kunde byta om. Vilket inte hjälpte så mycket för jag var blöt direkt igen. Halv tio när jag åkte till min sista började det snöa och när jag kom ut strax innan 22.00 hade blåsten kommit tillbaka så man såg knappt nått. Som tur var hade jag då bara kvar att åka förbi kontoret med en del nycklar samt cykla hem.

Hoppade direkt in i duschen och nu ska jag se lite pokalfotboll. Werder har redan spelat tidigare idag (jag kunde inte se) och faktiskt lyckats gå vidare till halvfinalen! De slog Leverkusen borta med 3-1. Hade jag inte trott då Werder spelade så dåligt i helgen och Leverkusen mycket bra med ett oavgjort mot Bayern till och med. Men under kan visst ske. Det hjälpte säkert att Leverkusen fick spela halva matchen med 10 man då en fick rött kort.

Inga kommentarer: