lördag 13 februari 2016

Solig men kall lördag

Vaknade av mig själv rätt tidigt. Åt frukost och slängde sen in en omgång tvätt i maskinen. Jojo vaknade och fick sin medicin.

Stack sen iväg och handlade. Åkte till Marktkauf (bredvid IKEA) för jag behövde också byta två klockbatterier och i affärscentret där kan man göra det. Och så är det kul att inte alltid handla i samma mataffär. Och där är det större också = mer att välja på. På vägen åker man förbi Outleten också och där ligger Zooaffären.

Så det blev storhandling. Det mesta till pälsbollarna:


Hanfmatta, plastlådor, grönsaker, barnmat, 2 höhus, darikolvar, gnagstänger, golliwoog och ballonger. Plastlådorna ska jag ha på lekplatserna. Nils som har diabetes pinkar så mycket. Innan har det räckt med hanfmattorna. Det lilla Fanny och Jojo pinkar har de sugit upp och så har det torkat. Men med Nils räcker de inte till, det blir blött och så luktar det. Så jag ska sätta plastlådorna under sovhusen. Ska först fylla de med spån och sen riva loss hanffibrer från hanfmattan så de ändå kan bygga sig ett gosigt bo. Och vad jag ska med ballongerna till kan ni fundera på :). Om jag hinner kommer avslöjandet i hamsterbloggen imorgon kväll. 

Till mig själv blev det lite mat och nya tulpaner. Denna veckan blir det lila och gult. Och en ros som jag fick när jag handlade för att det är alla hjärtans dag imorgon.


Köpte med mig sallad också. Bulgur, olika grönsaker + kyckling.



Nu blir det först fotboll, 2 Bundesliga konferens, sen Bundesliga, få se om jag väljer konferens där med eller Werders match. Börjar nog kolla på Werder men spelar de katastrofalt kan jag ju slå om på konferensen. Sen blir det skidskytte från USA.

Men nu ska jag hänga tvätt och se vidare på andra halvlek i 2 Bundesliga.

Inga kommentarer: