onsdag 28 februari 2007

ALLA är sjuka

Sitter på jobbet och en hel del av mina kollegor är sjukskrivna och hemma. Av de som är här sitter två och snörvlar och hade varit hemma om inte så många andra var det - nackdelen med ett dygnet runt öppet ställe, vi kan inte stänga liksom..... Själv är jag LIVRÄDD att bli smittad! Det vore verkligen en katastrof. Tur jag bara jobbar två pass till denna veckan och tre pass nästa vecka, kanske kan rädda mig från att bli smittad.

Dessutom är båda mina föräldrar sjuka än, det är inte influensan som går men alla blir rejält förkylda och orkar inte annat än att ligga nerbäddade. Det har jag INTE tid med! Har massor att göra innan resan och sen är det ju själva resan också. Men oroa er inte den missar jag ALDRIG.

Å så måste jag berätta om mina nya linser! Varför väntade jag så länge med att skaffa ordentliga? Eller en orsak var ju att förr fanns inte dygnslinser i min styrka. Men vilken befrielse det är! Love them! Hade ju dagslinser förr men dels tyckte jag de åkte runt i ögat och sen hade jag jätteproblem att få ur dom, vilket ju då gjorde att jag inte stoppade i dom så ofta. Men mina nya dom älskar jag!

Inga kommentarer: