onsdag 21 februari 2007

Kan man strunta i sin syrras bröllop?

Min syrra ska gifta sig i sommar. Det är väl typ kul MEN måste hon välja den ENDA helgen på HELA sommaren som jag hade inplanerad? Kan man strunta i sin syrras bröllop och istället åka på backhoppning?

Nu finns det ett litet hopp då de väljer mellan två helger, fast på den ena är det Schweiziska Mästerskapen i Kandersteg och på den andra är det SGP i Hinterzarten. Jag SKA fasen till Hiza! Ringde henne igår och sa att snälla välj första helgen även om den inte heller passar men okej jag kan skippa Schweiz om det krisar..... men sommarens största party i Hiza tänker jag inte missa! Fast det lät som det var den helgen som ligger bäst till. Skit också!

Bröllop är ju egentligen bara en massa dravel i kyrkan. Vad är det mot halvnakna backhoppare? Hehe jag vet vad jag väljer. Och jo jag är så mycket ateist man kan bli. Jag kan möjligen tro på ödet (fast oftast får man ge det en knuff) men en gubbe bland molnen? Nix denna brud har inte gått på det! Okonfrimerad då jag vägrade offra mina helger! Like my brother and my sister.... Men där måste något gått fel senare då båda (snart då) är gifta i en kyrka (brorsan gick på det för flera år sedan). Bah.....

Inga kommentarer: