onsdag 21 februari 2007

Min bil samarbetar inte!

Alltså I love my car men ibland gör den det svårt... först har jag betalat över 7 000 kr i reparationer de sista veckorna och då är det ändå billigt eftersom jag ej gjort det på märkesverkstad.....

Idag på väg hem från stallet bestämde den sig för att bensinmätaren kan man inte längre lita på. Jag hade mellan kvartstank och reserven kvar enligt mätaren. Men i verkligheten var det TOMT. Så jag kom inte så långt. -16 grader ute. Kul - NOT. Fick ringa mina föräldrar som båda är sjuka och nerbäddade men de fick rycka ut (de var de som hade närmast till mig och det var KALLT). Eftersom jag ridit var jag varm och svettig och sitta i en iskall bil och vänta efter vägen, nej tack. Så jag började knalla och gå mot det håll dom skulle komma ifrån, jaja fick lite extra motion på det sättet, jag kom ett par kilometer.

Sen hällde vi i 6 liter bensin och vips så startade bilen igen. Sen åkte jag och tankade och fick i ytterligare 66 liter! Alltså i vanliga fall när lampan för låg bensinnivå lyser får jag i 60-62 liter. Så det var TOMT TOMT TOMT i bensintanken. Tack för det bilen. Numera tänker jag tanka när mätaren visar halv tank!

Inga kommentarer: