fredag 27 juni 2008

Förmiddag i stallet, kväll/natt på jobb

Äntligen är mina hästar skodda! 3 veckor senare än jag hade velat. Men min hovis hamnade på sjukhus och när man har en häst som Action låter man inte vem som helst sko. Nu blev det en vikarie än då men en vikarie som fått noggranna instruktioner från min hovis om hur han skulle göra och det gick galant! Förhoppningsvis var det sista gången på länge jag behövde sko de i alla fall. Hoppas få iväg Galax till sin fodervärd första eller andra veckan i juli och Action i mitten av augusti till hans.

Lite sjukvårdspyssel, det går hårt till på betet tror jag. Action har en svullnad över vänster knä efter en spark, bitsår på halsen och hudavskrap på höger bak. Galax har ett sår på höger bak och som vanligt svullnar hon upp som en ballong då.

Nu 2 timmar vila och slappa framför dator och TV innan jag ska jobba 18-04 och ta hand om alla bråk, fyllor, misshandlade och våldtagna på Hat & Bråk festivalen i Borlänge. Förra året skedde 200 brott som härleddes till Peace & Love som den heter på riktigt. Ju mer opassande namn finns ju bara inte!!

Inga kommentarer: