torsdag 26 juni 2008

Peace and Love eller Hat och Bråk?

Idag börjar Peace & Love på "riktigt" i Borlänge eller som vi på jobbet kallar den Hat & Bråk. Idag jobbar jag inte skönt nog!! Men sen resten av helgen är det jag som är sambandsansvarig inne hos oss mot kommenderingen. Hade först tänkt åka dit idag för det är rätt okej band som spelar men näää fotbollen vinner! Kan ju inte missa Torres liksom..... ;)

Lite smått och gott:
Kommer en forumkompis på söndag och kollar på Action! När jag i princip bestämt att han får åka till Carina så dök hon upp och behövde en sällskaps/promenad/läromästare. Hon och sambon har köpt gård och har bara en häst. Sambon vill lulla i skogen, hon vill ha en läromästare och hennes häst behöver sällskap. De ska bygga en lösdrift och jag har alltid sagt det skulle passa honom utmärkt! Synd han vilat 14 dagar i väntan på hovis men jag hinner rida fredag och lördag innan i alla fall. De bor nära också i Gävle trakten så det vore perfekt. Dels slipper jag stallhyra som jag skulle fått betala hos C (om än symbolisk men det blir några tusen på 1 år ju) och det skulle dessutom kosta mig runt 3-4 000 få ner honom till Halmstad. Så håll tummarna hon vill låna honom även om det ekonomiska inte är viktigt och det enda när det gäller Action.

Men jag har idag nästan impuls shoppat en ny kamera. Har länge suktat efter en digital systemkamera och när Vickan tipsade mig om att Marrakezh idag har en för ett mycket bra pris slog jag till! Hoppas få min gamla såld så den bidrar lite....

Ikväll Spanien - Ryssland! Och TV4 har lovat oss tittare att det som hände igår INTE kommer hända igen. Lets hope!!

Ska nu se klart på Projekt Runway sen åka till hästarna. Hoppas kunna lura med mig mamma. Är så grymt tråkigt att åka 1,5 mil, ta ut hästarna ur hagen, ge Galax medicin, spraya på flugspray, stoppa in hästarna och åka 1,5 mil igen.

Mina luddbollar är trötta idag! De ligger helt utslagna i soffan så jag har fått kura ihop mig i ena hörnet. Nyss låg de på samma kudde men nu har Julia brett ut sig själv på den och Ida lagt sig raklång i soffan och hon är lång så hon tar upp 2 soffplatser bara hon.... <3

Inga kommentarer: