fredag 13 juni 2008

Ont i magen :(

Jag kan inte sova för jag har magknip. Har nämligen tröstätit chips, ostkrokar och smågodis. Inte så smart men sån är jag. Så nu har jag jordens magknip. Ligger och läser deckare istället.

Jag ska kolla upp en del saker under helgen och ta ett beslut men som det ser ut nu lutar det tyvärr åt att IBK för skjutas upp ett år. Jag har liksom tömt ut alla idéer på kattvakter osv även om min mamma förtvivlad ringde och sa att jag kan ju prova ta dom och se om jag blir sjukare. Men nej så egoistisk är jag inte! Om ett år, om katterna fortfarande är i livet (de är 16 och 18 år) och hon blivit frisk, så visst prova då gärna. Men inte nu när hon fortfarande äter medicin sen hon hade dom i vintras.

Och jag är inte så ego jag tar och avlivar dom för att jag ska komma iväg nu. Allt finns ju förhoppningsvis kvar där nere om 1 år också. Och då har jag längre tid på mig att förankra allt. Men som sagt jag hoppas på en lösning under helgen men annars måste jag snart bestämma mig.

Galax kommer jag dock låna ut hur som helst. Jag ska ju isåfall även i vinter åka på en hel del tävlingar och det funkar inte fixa hästhjälp till 6 fodringspass i veckan och två hästar som ska skötas om. Då är 3 pass och en pensionärshäst lättare. Och jag har haft två hästar i snart 9 år. Det var tänkt och meningen det skulle vara 2-3 år. Men Gammelfarbror trotsade oddsen och är kvar än. Och samma där, jag tar inte bort en häst som njuter av livet och kan ridas om än lite mer promenadridning än tävling- och träningsridning.

Kommer en tjej och tittar på lgh imorgon också. Eller senare idag rättare sagt. Låter henne komma för som sagt jag hoppas ju än även om jag börjar inse vart åt det lutar. Jag VILL ju så gärna men man får ju inte allt man vill. Eller kanske i det här fallet, jag är inte beredd betala priset för det. Det är inte kul, vara vuxen.....

4 kommentarer:

Vicky M sa...

usch :/ låter inte skoj, men som jag gav dig tips på innan? kan du inte låta din mma ha de typ en vecka och verkligen se om det är katterna? och vad säger din bror?
har du ringt hon från djursjukhuset?

Tasja sa...

Alltså problemet med min mamma är att hon är redan sjuk sen sist och äter medicin. Och att det sist tog 2-3 månader innan symptomen kom. Så 1 vecka gör ingen av oss klokare tyvärr.

Min bror skulle fundera och återkomma, hoppas på att lösa det senast under helgen.

Puckot från Djursjukhuset var liksom hon som aldrig dök upp. Flera timmar senare kom ett mail att hon ångrat sig (trots att hon i mail sagt i klartext hon skulle ha lgh, men jag orkar inte sätta dit henne för det).

Tylko Vicky po Polsku sa...

men är det inte konstigt att symptomen kommer så lngt efter? det verkar jue inte som om det är katterna då liksom, eller?

Tasja sa...

ingen aning. Jag har sagt åt henne ta en allergitest få se om jag kan övertala henne till det. Jag får väl ägna söndagnatten åt att läsa på via nätet (jobbar natt hela helgen och den natten brukar ju vara lugn) så jag kan komma med argument.