torsdag 5 juni 2008

Underbar dag

Började med att åka och hämta upp Helena sen åkte vi och solade och badade vid Stångtjärn. När vi tröttnat på det vid femtiden så åkte vi hem till henne och grillade. Efter att ätit oss proppmätta var det dags för stallet.

Helena red på Action och jag på Galax. Vi red först runt Golfbanan, sen banvallen till Olsbacka, klättrade genom skogen hem. Var ute 1 timme. Red vid halv nio på kvällen och det var närmare 30 grader varmt!

Det får ju gärna vara svalare imorgon när jag mitt på dagen, klockan 13.00 ska visa Galax för en tjej. Sen kommer det en nästa torsdag (vi fick inte ihop våra schemor före det). Båda verkar bra så hoppas någon av dom passar bra. Sen har jag fler mail som väntar på svar så tja Innsbruck here I come??

Bara lägenheten kvar men som sagt alla studenter får besked först i juli om de kommit in på Högskolan här i stan eller ej. Så lite is i magen där så löser det sig nog.

Har en bra "spekulant" på Action med, men han kan jag alltid skicka till C. Hon sponsrar honom min termin 2 förresten så nu har det löst sig det med om det måste bli så. Han är ju lite lurigare att låna ut och jag är petnoga till vem. Ja är jag väl med Galax med men det är ändå skillnad om ni förstår hur jag menar.....

Inga kommentarer: