torsdag 12 juni 2008

Halta Lotta

Besiktade Galax idag och hon var ju halt såklart! Jaja inte så mycket och troligen räcker en behandling men trist ändå. 1 grad halt på vänster bak, troligen knäet. Ska bedövas och sprutas på tisdag, sen 3 v skrittmotion och ny koll. Så hon åker lite senare till fodervärden.

Snart kommer en djursjukvårdare och tittar på min lägenhet. Eller den har hon bestämt hon vill ha redan, hon kommer för att besöka katterna. För troligen hyr hon lägenheten inkl katter och akvarium (mot reducerad hyra så klart! samt att jag betalar alla foderkostnader mm). Men vore en bra lösning nu när min mamma blivit mer sjuk igen. Och det kan ju vara av katterna även om hon idag ringde och sa att jag kan ta dom om ingen annan kan. Jag har även börjat bearbeta min bror, men han har 3 vilda ungar. Så en djurskjukvårdare från smådjurssjukhuset här i stan är en VÄLDIGT bra och oväntad lösning. Jag tänkte va fan jag chansar och frågar och hon var på! Vill bara träffa dom först så jag hoppas det går bra.

Ida lär väl gömma sig under sängen som vanligt men man kan ju hoppas Julia är lite mer sällskaplig. Hon kommer mitt under Tysklandsmatchen bara men vad offrar man inte för att få tillbringa vintern/våren i Innsbruck???

Inga kommentarer: