fredag 7 oktober 2011

Fotboll och jobb

Igår var vi ju i Cloppenburg, en mysig stad som jag gärna vill se mer av, en dag när jag har tid. 45 min i bil så det passar ju en ledig dag när man inte har något speciellt för sig. Werder vann testmatchen mot Osnabrück med 3-0. Vädret var sådär, kom en rejäl regnskur men vi hade trevligt ändå.

Igår skickade jag iväg en ansökan om jobb, idag ringde de och på tisdag ska jag dit på intervju. Alltså som undersköterska behöver man aldrig vara rädd att behöva vara arbetslös här inte. Jag skickade förresten iväg två andra också igår, och fick även svar från en av de direkt igår att de just nu sammanställer alla (där ansökte man via mail bara) och att de kommer höra av sig inom ett par dagar. Så det rör på sig. Samtidigt som de ju muntligt på mitt jobb sagt, de vill förlänga mitt kontrakt där (fast jag är inte så säker på att jag vill det längre). Alltså perfekt att kunna ha lite att välja på. Känner mig nästan som en fotbollsspelare i transferperioden...haha, i alla fall en som är eftertraktad och som har flera klubbar att välja på....

Mer fotboll blir det i kväll. Tyskland EM-kvalar mot Turkiet. Fast tyskarna är ju klara för EM, så jag gissar man kommer mer eller mindre att spela med en B-elva, fast i Tyskland heter ju det att det trots allt står ett jäkla bra lag på plan. Jag kommer idag att ta bilen till jobbet för jag jobbar till 22.00. Då kan jag nämligen se första halvlek på jobbet (vid den tiden sover alla så jag bör kunna se mycket) och sen i pausen susar jag hemåt och hinner se den andra hemma.

Nu måste jag ner till affären och handla lite så jag har något att äta på jobbet, om drygt en timme måste jag bege mig iväg mot jobbet.

Inga kommentarer: