lördag 15 oktober 2011

Inte så mycket tid nu heller...

Om ca 30 minuter åker vi iväg till Freimark. Fast det blir inte så länge där, jag har sovit två timmar inatt (imorse...). Jag är väldigt trött men går jag och lägger mig nu, kommer jag vakna vid midnatt och vara utsövd. Alltså är det bättre att hålla ut och gå och lägga sig tidigt istället.

Började med att gå upp 05.00 och jobba till två. Sen hem, snabbt städa och duscha och gå iväg till Mareike och Benni. Där var redan Alex, Philipp och Philipps besök från Bayern, Martin. Efter ca 1 timme kom Katja som åter är i Bremen på besök (bor utanför Köln nu) och vi gick till Crossini och åt, där mötte Tim upp.

Tillbaka till M&B tills vi vandrade iväg till matchen strax efter 19.00. Matchen var okay, egentligen spelade båda lagen bra, Dortmund med bara 10 spelare och som oftast då är det stört omöjligt för det andra laget att få till något organiserat spel. Kan jag leva med, Dortmund räddade oss kvar förra året när de "lät" oss vinna med 2-0 efter att de firat sitt klara guld veckan innan vår match. Så att de nu vann med 2-0 var så att säga, betalningen tillbaka.

Efter matchen tog vi bussen till Schlachte och Enchilada, för deras Happy Hour. Har blivit en liten tradition det med. Hemma igen var vi 02.00 och vi ramlade direkt i säng. 04.30 ringde väckarklockan eftersom jag skulle köra Alex till Bahnhof innan jobbet. Sen jobbade jag till 14.30, mötte på hemvägen Mareike och Benni och KatjaEislabor (vi kramar det sista ur stället, imorgon är sista dagen), sen har vi tittat på Bundesligas Konferens hemma hos mig och ätit nachos samtidigt.

Inga kommentarer: