måndag 24 oktober 2011

Måndag

Ny jobbvecka har startat. Men den här är inte så hemskt. Jobbar vanligt idag och på onsdag. Imorgon har jag kortpass till 10.30 och på fredag kortpass 16-20.30. Skulle även jobbat torsdag som vanligt men när jag fick se att vi var tre stycken (två är normalt) frågade jag om jag inte kunde få ledigt, övertid har jag ju så det räcker och blir över och jag hoppade ju in två dagar förra veckan när jag skulle vart ledig. Och det fick jag! Sköööönt. Speciellt eftersom den kanske blir lite sent på onsdag. Dessutom har jag ledig helg också även denna helg. Och helgen därpå...;), tre lediga helger på raken. Det lönar sig att vara snäll även om det tar på krafterna.

Jag blödde nämligen lite näsblod igår eftermiddag och imorse mycket. Jag gör ju det till och från ibland. Antar det är stressen som gör sitt. Iof beror den inte bara på jobbet men stressen som kommer av att jag sover lite för lite ibland privat måste dock räknas som positiv stress. Det är ju för att jag gör så mycket kul jag inte hinner sova ordentligt. Stressen från jobbet däremot är bara dryg.

Ikväll blir det alltså Freimarkt och Werders besök i Bayern-tältet som vi ska se. Men därefter kommer i alla fall jag att åka direkt hem.

Inga kommentarer: