måndag 3 oktober 2011

Tag der Deutschen Einheit

Japp är det här idag, vi har alltså helgdag och allt är stängt. Så jag har storstädat, möblerat om lite, vände på sängen och satte en bokhylla för så det blev ett litet rum i rummet så att säga. Blev bra! Behöver åka en vända till IKEA och shoppa förvaringslådor. Tror jag gör det imorgon innan jobbet, då kan jag åka direkt från IKEA till jobbet sen för det ligger då så att säga på vägen.

Här även hunnit med att vara på Eislabor med Benni, Mareike och Sara och ätit glass. Jordnöt, päron och kokos åt jag. Väntar nu på att Jana ska komma, vi ska skriva jobbansökningar. Jo, för jag har trots allt bestämmt mig för att söka ett par jobb. Det är ju inte det samma som att man byter, men det är alltid bra se sig om.

Senare ikväll ska jag över till Mareike och Benni och äta lasange med de och Sara, ev kommer Jana med (ska fråga henne när hon kommer om hon vill), sen åker vi in till Schlakte och går på Einchiladas Happy Hour som börjar klockan 23.00. Jag jobbar ju kväll imorgon och även om jag åker till IKEA imorgon så kan jag i alla fall dricka en drink.

Nu ska jag beställa lite foton för framkallning.

Inga kommentarer: