onsdag 19 oktober 2011

Mycket fotboll

Blir det denna vecka. I måndags såg jag St Pauli -  Fortuna Düsseldorf på TV:n, igår spelade Bayern München CL men det sändes inte på TV och jag är inte intresserad nog av Bayern för att kolla det på stream. Idag spelar Borussia Dortmund CL och det sänds. Imorgon är de tyska EL-lagen i farten, både Hannover och Schalkes match sänds, samtidigt som jag vill kolla på Werders avslutningsträning om det är bra väder. På fredag spelar Werder (dock borta mot Augsburg så det blir ännu en TV-match). På lördag är det äntligen dags för live fotboll när Werder II spelar. Samtidigt spelar dumt nog också Werder III hemma. Är ju bättre när det är på olika dagar. Och på söndag hittar jag säkert något Bundesliga match som är intressant. :)

Skulle haft långledig helg torsdag - söndag. Men som vanlig är en hög på jobbet sjuka (vad gööööör folk, jag är typ aldrig sjuk) och måste jobba torsdag och fredag. Men har sagt att jag på fredag bara stannar tills klockan 11.00. För jag och Jana ska gå på Freimarkt innan Werder spelar.

Nu ska jag skynda mig att duscha innan matchen börjar. Har precis kommit hem från gymmet. Och igår var jag och Benni och joggade och i måndags blev det en cykeltur. Imorgon blir det dock vila, måste på stan och fixa en del ärenden efter jag kollat på träningen.

Inga kommentarer: