lördag 10 december 2011

Hemmaavslut

Och vilket avslut! Super spel och vinst med 4-1. Och Alex fick äntligen se en hemmaseger på plats. Han har både förra säsongen (inte så konstigt med tanke på hur de då spelade) och denna nämligen bara sett förluster eller oavgjorda matcher.

Igår var vi på ett föredrag och filmvisning om Voodoo i fotboll. Var kanonintressant. Därefter ville vi till Enchilada men där var proppfullt och 50 min kvar innan deras Happy Hour så vi gick hem till mig istället. Philipp höll ut till 02.00, Benni till 04.00 och strax efter att han gick var vi också i säng. Sov till klockan 11 men är ändå trött idag och ska ta en tidigt natt för imorgon bitti måste jag upp vid halv nio. Vi ska ju äta Bayrisch Brunch klockan 10.00.

Efter frukosten gick vi över till Benni, där var redan Burkhard och en halvtimme senare kom Philipp. Mareike har ju varit iväg med sin studiegrupp från Uni men klockan 14 var också hon på plats och vi gick iväg till Stadion. På vägen dit hämtade vi upp Tim som inte hann förbi innan då hans tåg var försenat.

Som sagt, super match, super stämning hade kunnat stå i Ostkurve hela kvällen! Efter matchen gick vi till Crossini och köpte oss mat, vinkade av Alex som måste tillbaka till Osnabrück så avslutade kvällen med matchen Hannoi - Bayer gjorde bara jag, Benni och Mareike. Philipp och Tim åkte hem direkt efter Werders match, Philipp ska på inflyttningsfest, men kommer med imorgon han med och Tim måste denna helg hem till Oldenburg. Studerar annars här han med och är här de flesta helger precis som Philipp. Men Philipp har ju längre hem, han bor ända nere i Bayern så han åker bara hem på längre lov.

Idag har nästan alla "mina" lag spelat super. Började redan igår när Paderborn vann med 2-0 över Hansa Rostock och fortsatte idag med:

Regensburg - Werder U23 3-2
Vfl 07 Bremen - Werder U21 0-6
Werder - Wolfsburg 4-1
Cottbus - Wilhelmshaven 1-5

Inga kommentarer: