onsdag 28 december 2011

Järnbrist

Sist jag var och lämnade plasma var det även dax för läkarundersökning (är det var 40:e gång). Alla värden var bra utom mitt järnvärde (som vanligt). Fick tips på hur jag ska få det i ordning, jag ska inte som jag nu gjort stoppa i mig lite extra järn 3-4 dagar innan jag lämnar plasma utan jag ska äta en hel kur så att kroppen bygger upp ett lager. Sen fick jag en lista på järnrik mat också.

Får fixa allt det där på fredag när jag är ledig och så ta nya friska tag från 2012. Järnbristen gör ju säkert att jag är så trött jämt. När jag har fullt upp är det inga problem, då hinner jag inte känna efter. Men har jag en förmiddag eller eftermiddag utan nått inbokat är det nästan en regel att jag somnar på soffan. Eller som idag när jag ville upp i tid för att hinna till gymmet. Jag vaknar vid halv tio men är så trött (halvsovande) att jag först halv tolv släpar mig ur sängen. För gymmet är ju inte "tvingande" på samma sätt som att gå till jobbet.

Apropå jobbet är det nu time att byta om och bege sig dit. Kvällspass idag och imorgon. Tråk, tråk. Fast imorgon är det också start på backhopparveckan så jag ska försöka se lite av det mellan tråkperioderna. Kvalet till Oberstdorf sänds vid 16-tiden, då är det precis en tråkperiod om inget oförutsätt händer.

Inga kommentarer: