söndag 6 maj 2012

Fotboll

Tim B, som dock blir kvar i Werder troligen som tränare
I fredags var jag och Mareike i Wilhelmshaven och kollade när de spelade mot Hertha U23. Vinst med 2-1. Var hemma sent så direkt i säng för att jobba igår. Direkt efter jobbet till Weserstadion för sista helgen Bundesliga. Werder spelade mot Schalke och fortsatte med att förlora 2-3. Vi sa hej då till en hel hög med spelare, Marko Marin, Mikael Silvestre, Tim Wiese, Markus Rosenberg, Lennart Thy, Tim Borowski. Dessutom var den kanske sista gången vi såg en del andra spela. Finns ett par med kontrakt som går ut som man än så länge inte hört något om, en av dom är Sebastian Boenisch. Sen finns det ett par med kontrakt som går ut nästa år som Werder säkerligen säljer om ett bra bud kommer då vi iår igen missade att spela internationellt och kommer att få rätt många miljoner mindre pga det.
Lenni, fick aldrig en riktig chans...

Har jobbat idag med, men bara till 10.30. Sen hem och röja lite innan Benni, Mareike och Josi kom förbi och så såg vi sista speldagen i 2 Bundesliga tillsammans. En sanslös omgång, mycket mål och i alla matcher utom två gällde det mycket. Tre lag slogs om sista kvalplatsen till Bundesliga (Fortuna Düsseldorf gick vinnande ur den striden) och fyra lag slogs om att inte ramla ur och ner i 3 Bundesliga. Klara att ramla ur var Hansa Rostock och de fick sällskap av Allemania Aachen. Karlsruche KC lyckades ta sista halmstråplatsen, dvs de måste kvala mot trean i 3 Bundesliga (Jahn Regensburg). Vinnaren går till 2 Ligan, förloraren spelare i Liga 3 nästa säsong.

Nu ska jag sätta mig med alla foton jag tagit i torsdags-fredags och igår. Det är en del.... som tur är har jag igen två dagar ledigt. Lyx! :)

3 kommentarer:

Vicky M sa...

vad händer me rosenberg?

Tasja sa...

Det vet han nog inte ens själv än. Rykten säger allt från Grekland till Mönchengladbach. Han har dock själv sagt han gärna vill stanna i Bundesliga.

Vicky M sa...

oki