lördag 19 maj 2012

Nattinlägg

Min naturliga tid är 10-02 så är det bara. Synd det inte alls passar med min jobbtid som är 6-14 vilket innebär jag är vaken 04.30 - 23.30 ungefär. Måste jobba på att få till det. Eller i alla fall få ihop tillräckligt med sovtimmar så jag inte hela tiden vacklar runt i en halvsovande dimma....

Hur som helst så pga datakaoset blev inte det inlägg skrivet som jag tänkt skriva. Jag och Benni var ju på bio igår, eller egentligen i förrgår nu då, Mareike skulle också varit med men fick lov att oplanerat åka hem till Paderborn. Såg Dark Shadow en ny film med Johnny Depp. Den var okay men inte mer. Handlar om en ung kille på 1700 talet som blir förhäxad av en häxa och blir vampyr och sen "sover" i 200 år innan han vaknar år 1972. Och då naturligvis är helt förundrad över de uppfinningar som finns 200 år senare. Det hade man kunnat spinna vidare på mycket mer än dom ca 5 min han är förundrad över tex asfalt osv men sen går det snabbt över och då blev det inte så mycket komedi längre även om det här och där kom rätt roliga passager. Men som sagt man kan se den om man inte har annat för sig. Får 2 plus av mig inte mer.

Var jackpot på plasmacentret idag (igår) 53 euro! :)

Ska bli supervarmt från och med imorgon, eller idag är det ju. Normalt så runt 25 grader men i veckan så måndag-tisdag upp mot 29 grader. Pust!

Men nu ska jag gå och lägga mig. Är i valet och kvalet om jag ska åka till Wilhelmshaven senare idag eller inte. Sista omgången i 4 Ligan.


Inga kommentarer: