tisdag 1 maj 2012

Det bränner på ryggen

Jobbat först idag och när jag cyklade iväg imorse regnade det, om än lite, så jag funderade på vad det härliga sommarvädret tagit vägen. Skulle ju vara fint hela veckan ju! Men bara någon timme senare var det soligt och varmt.

Cyklade hem och käkade samt smorde in lite liniment på ryggen. Efter en längre ledighet känns det alltid lite extra i ryggen även om det inte är ryggont, mer ryggtrötthet. Visade sig kanske inte vara så smart, för det är ju som sagt fiiiiint och vaaaarmt så när jag fick syn på att Werder tränade 15.30 idag för ovanlighetens skull (för att vara en tisdag) så SMS:ade jag Benni och frågade om han ville hänga på. En sådan dag kan man ju inte hänga inne liksom! Han var på gruppträff på universitetet men sa han skulle komma lite senare, så jag traskade iväg. Och liniment + brännande sol = lite för mycket av det goda. Så nu bränner det (o)skönt på ryggen!

Efter träningen tog vi vägen om Eislabor för det obligatoriska glasstoppet. Idag blev det två kulor, Malaga och jordnöt.

Har pyntat balkongen lite, ställt ut lite blommor jag hoppas kan stå ute, och om inte tja det var inte de dyraste och finaste blommorna hur som helst. Tror jag ska svänga förbi någonstans på torsdag eller fredag (vi ska till IKEA en av dagarna) och köpa lite balkonglådor och blommor. Man får ju mer lust att sitta där ute när det är pyntat och fint.

Inga kommentarer: