måndag 10 februari 2014

Känner mig lite gnällig idag

Kunde inte somna igår, vilket gjorde jag var så jäkla trött imorse och kom inte ur sängen i vettig tid = fick lov ta bilen. Så cykeln är inte servad. Skönt nog jobbade jag bara 3 timmar så slog på TV:n och OS och la mig på soffan när jag kom hem. Var ungefär allt jag orkade/hade lust till.

Sen får jag inget svar angående min tand. Om man verkligen måste ersätta den eller inte. Läser allt jag hittar på nätet men typ överallt står det måste din tandläkare avgöra. Ja, klart som fan de tycker jag ska göra det, de får ju 35 000 kr för det! Sen har jag mailat två tandläkare i Sverige som inte svarar. Får väl se det som min dyraste "semester" någonsin (eftersom jag visst blir sjukskriven 3,5 veckor också). Hade iof heller åkt till Sverige och till Fürth och Leverkusen för den summan + flyttat (närmare jobbet) men men får skjuta på det då ett år.

Var i alla fall fint väder idag! Sol och skönt, fast inte så varmt, bara 4 grader.

Imorgon har jag därför fullt upp, sen har U23 slängt in en testmatch också på kvällen (då deras seriematch i helgen blev inställd pga ospelbar plan i Eichede). Så morgondagen innehåller lite kul i alla fall :). Och på onsdag är det Worumsträff igen :) Finns lite kul att se fram emot som tur är.

Inga kommentarer: