söndag 16 februari 2014

Men äntligen!

Var ju match igår. Och äntligen visade de i alla fall en tendes till att de faktiskt kan spela fotboll. Även om det dröjde till andra halvlek. Så det hela slutade 1-1 eftersom vår antifotbollsspelare Lukimya måste klanta till det efter 5 min och helt ostörd spela en boll rakt på en Gladbachare som ju bara hade att skjuta i mål. Sen gjorde han 3 till sådana pass (fast utan att de gjorde mål) och blev utbytt redan efter 22 minuter och först då började det så långsamt reda upp sig i Werder.

Werders mål gjordes av vårt nytillskott i vinterpausen, Ludo Obraniak, vår franspolack. En skitsnyggt frisparksmål!

Idag är det Juniorenbundesliga som gäller, klockan 12.00 möter vårt U19 St Pauli. Sen efter det direkt hem och se matchen i 2 Bundesliga mellan Paderborn - Bielefeld.