söndag 17 maj 2015

Braunschweig och Werder

Werder förlorade igår med 0-2 men jag var lika glad för det. För i och med det blev Gladbach helt klar för att få spela Champions Leauge nästa säsong. Och till skillnad från Werder som ju (igen) då sumpade chansen att göra klart en Europa Leauge plats så har de där att göra. Werder med detta lag har det inte. Det är fortfarande pinsamt stora och enkla fel som passerar och det skulle bara sluta i en katastrof och förmodligen inte göra ligasäsongen bättre. Och så mycket pengar att man kan köpa en ordentlig målvakt (den vi har nu är lånad bara ett halvår från Wolfsburg. Den som stod innan ett par månader är rena katastrofen). Sen behöver vi en vänster ytterförsvarare, åtmindstonde en innerback, evtl två. Mittfältet bör helt bytas eller i alla fall minst 2, helst 3. Och där framme har vi en bra som dock evtl lämnar, han har inte lämnat besked än. Den andra är redan klart han lämnat och för honom har man köpt en ny. Som dock inte glänst i den klubb han är i nu. Så jaaaa...nä jag tror vi lämnar EL-drömmarna. Men som sagt, de har chansen om de vinner sista matchen som är borta mot Dortmund.

Idag ska jag åka till Braunschweig, om en halvtimme måste jag hoppa på spårvagnen och rädda en liten själ som tillbringat ett år av sitt korta liv i detta elände:

Var vänlig och titta på storleken på hjulet (hur kommer hon ens in!?!), sovhuset (samma sak där!) och storleken på akvariet. Efter ett steg på bredden är det stopp. Dessutom sover hon i vadd (!!!) och som ni ser har hon ett par centimeter spån.

Åt andra hållet åker FT Braunschweig som idag spelar hos oss och träffar på vårt U23 som måste vinna för att fortsätta leda Regionalliga Nord och ha chansen att ta sig upp i 3 Liga. En match jag alltså missar men ibland finns det viktigare saker än fotboll!

Inga kommentarer: