torsdag 28 maj 2015

Jobb, jobb, jobb

Phuuuu. Kom hem halv ett idag. Okej, var iof och handlade direkt efter jobbet men det tog ju inte mer än en halvtimme max. Och det är lika "illa" hela veckan ut och nästa vecka med. Semestrarna har börjat. Har mellan 10 och 12 timmars jobb varje dag nu.

Och vädret är skit. Grått, kallt och regn (och åska. I denna kyla?! Fattar noll). Brrrr. Blir inte att cykla till gymmet idag, det kan jag säga! Får bli en oplanerad vilodag. Vilket är obra då jag skulle behöva in på byggaffären som jag cyklar förbi då med. Men men, har till lördag på mig sen måste jag! Går tyvärr ingen buss eller spårvagn dit heller. Är åt fel håll. Åt alla andra håll går hur många som helst. Går iof en buss till IKEA men sen måste jag gå en bra bit, minst 1 km i alla fall. Och i spöregn blir man liksom blöt. Så jag hoppas på uppehåll imorgon eller på lördag. Får ju gärna avta till kvällen också.....

Ikväll är första kvalet i slaget om vem som tar sista platsen nästa säsong i Bundesliga. Som tur är hinner jag hem och kan se det. Hamburg från Bundesliga tar sig hemma an Karlsruhe från 2 Bundesliga. 

Inga kommentarer: