tisdag 19 maj 2015

Slösar tiden?

Ahhh, jag får halvt panik och känner att jag bara slösar bort mina semesterdagar. Att jag inte gör nått. Tre har gått, tre kvar med idag. Men å andra sidan sen tänker jag, jag både städar, tvättar, diskar, bäddad rent sängen, tränat, hämtat hamster, gått på fotboll, lämnat plasma och åker nu och köper ny dammsugare osv. Så kanske det är min syn på att jag inte gör nått som är skev?! :) Fast mycket av det där gör jag ju när jag jobbar också. Men så mycket annat att göra finns inte när vädret är halvkass (varmt men regnar).

Läst ut ena Jack Reacherboken också (den som saknades i serien) gjorde jag i princip på tåget till och från Braunschweig. Nu vet jag inte om jag ska ge mig på den nya eller dra ut på godsaken! Fast jag tror jag läser ut den. Sen kan jag ju läsa serien från början till slut. Har jag ju inte gjort då första boken jag läste var bok nr 14 i serien. Och sen läste jag i ordning förutom den saknade.

Dessutom tillåter jag mig att sova länge. Går inte upp förrän 10.00. Tror mest det är det som gör jag känner jag inte gör nått. Normalt är jag ju då nästan färdig med jobbet (nuförtiden så om 10.30 men har även varit mellan 9.30-10.00 innan).


Inga kommentarer: