fredag 8 maj 2015

Härlig fredag!

Min helg börjar nu, jag har fått paket från Sverige = godis och en massa bra att läsa. Dessutom kom paketet med hjulet jag fyndat och det är åter fint väder efter ett par dagar med sol-regn och åska.

Idag MÅSTE jag städa, vilket blir svårt när det ligger så bra böcker och tidningar och väntar. Men jag måste vara hård mot mig själv där, först städa sen läsa :). Sen ska jag till gymmet också någon gång på eftermiddagen.

Imorgon går jag på mässa. Är en hälso mässa här i helgen och det är bra ämnen både för min träning och för mitt jobb. Och imorgon var det en del intressanta föredrag så jag har bokat in mig själv nästan hela dagen där.

Och däremellan är det ju en massa fotboll. Men först nu är prio 1 att se Top Model som jag ju missade igår pga jobb. Sen städa och sen ska jag läsa lite innan jag sticker och tränar.

Ja, just det! Jag (eller alla på jobbet) får löneförhöjning från 1 juni också. 5 kr mer i timmen. Bara att tacka och ta emot. Tänk att första stället jag var på. jobbade jag i 3 år utan en enda lönehöjning. Här har jag jobbat i 2 år, redan haft två lönehöjningar (med denna som kommer då), jul- och semesterpengar extra samt en bonus på 800Euro fick jag ju med. Dessutom jobbar man inte ihjäl sig precis om man jämför med hur de flesta vårdjobb annars är. Klart det suger ibland med dessa dubbla pass 7 dagar på raken men egentligen kan jag inte klaga alls. :)


Inga kommentarer: