lördag 4 juli 2015

Det blev värre

Vet inte om det syns, men upplevd temp dag + kväll = 39 grader!
Det blev varmt igår med. Så varmt att jag satte på mig blöta kläder och åkte och jobbade. Tog en träningströja (som jag alltid jobbar i) och blötte den i kallt vatten och tog på mig. På så sätt var jag i alla fall sval i 1 timme sen hade den torkat.

Idag ska bli den varmaste dagen någonsin med temperaturer upp mot 40 grader. Är redan 27,5 så tyvärr stämmer det nog. Har nu 25 grader inomhus. Men inatt har dom varnat för oväder med åska och regn så det kanske kan kyla ner lite.

Försökte städa igår. Efter att ha dammsugit halva vardagsrummet rann svetten om mig. Så jag la av. Det får vara stökigt tills det blir svalare. Jag funkar dåligt i värme. Och hoppas att den värsta är över till måndag då jag ska jobba 2 gånger. Prognosen säger i alla fall runt 25 grader.

Hammisarna är än så länge opåverkade. Har två dagar i rad nu träffat på alla åtta och dom beter sig helt normalt. Lilla Flixx som har en burdel i bara sand har det riktigt svalt! Sanden är kall. De andra har ju sandbad i sina burar och stenplattor och keramikplattor som kyler men än så länge använder de de inte.

Jag måste ut en sväng. Har skjutit på handlandet i 2 dagar nu och bara köpt det nödvändigaste = grönsaker åt hammisarna och glass åt mig. Men nu är det så tomt i skåpen på annan mat, som jag iof inte är sugen på lever på vattenmelon och glass, men får ta mig i kragen idag och åka iväg.

Inga kommentarer: