lördag 18 augusti 2007

Gott och blandat

Har sprängande huvudvärk, skitkul not, jag får inte bli sjuk!! Sovit halvkass, vaknade 3 ggr under dagen jag som vanligen alltid sover hur bra som helst dagtid. Haft knasiga drömmar dessutom.

Coc i Lillehammer idag men inte en enda av de fyra svenskarna tog sig till final. Desto roligare var det för Finland vars nya stjärna Ville Larinto hade blivit trea om han inte blivit diskad i finalrundan. Nu blev han 30:e istället. Men nu har han fått CoC-poäng och kommer säkert dyka upp i SGP. Han hoppade ju lysande i Veikkaus men fick inte åka då han inte fick starta i SGP pga att han inte hade just de där poängen. Lär var vara Jussi eller Kalle som ligger farligt till att inte få åka.

I SGP i Einsiedeln var det ju desto roligare för svenskarna. Andreas låg delad 6:a efter första omgången. Tyvärr lyckades han inte hålla i det i finalen och slutade som 23:a men både Andreas och Isak tog poäng. För finsk del var Harri dagens glädjeämne med en 8:e plats. Havu 13:e och Kalle 30:e plats. Rane, Jussi och Vellu tog sig inte till final där ju Rane är dagen stora ??. Han hade ett av de längsta hoppen i provomgången men misslyckades totalt i tävlingen.

Och så har jag träningsvärk. Fick den lysande ideén här om dagen att rida 30 min dressyr barbacka på Den Vilda. Hon är faktiskt lugnare då men jösses vad det känns nu på insidan av låren....hahaha.

En natt gjord, fyra to go! Soon Zakopane!! Vickan rapporterar att i alla fall Österrikarna tänker ha stort party där. Jaja dom ja men Finnarna då?? De viktiga! Ska de också det?? Jobba på Vickan och ta reda på det också!!

Inga kommentarer: