onsdag 1 augusti 2007

Lars Bystöl nya Matti Nykänen?

Inte nog med att han bråkade med Polisen får några månader sedan och fick dryga böter och sova i fyllecellen en natt. Nu har han kört rattfull också.

Det positiva är dock att Norska Skidförbundet dock försöker hjälpa honom men det hjälper ju inte om han inte själv vill bli hjälpt. Kanske har han själv insett han faktiskt har problem nu. Det låter ju så i alla fall men hur som helst tragiskt är det.
Skihopperen ble stoppet av politiet ved 08.35-tiden mandag 23. juli, i nærheten av Soknedal sør for Trondheim.- En mannsperson på ca. 30 år ble pågrepet 08.35 mandag morgen. Han ble tatt med promille, opplyser krimvaktleder Geir Olav Granbo ved Sør-Trøndelag politidistrikt til VG Nett.

Läs mer i VG och här och här

2 kommentarer:

Vicky M sa...

tror inte han är nya Nykänen för Las är översnäll, altid, men visst han ka bli aggresiv när han är full :// stod det förresten hur många promille han hade? För han var kanske bara precis över och det tycker jag är skillnad...

Tasja sa...

Eftersom han blev av med körkortet så var det nog tyvärr inte bara lite över gränsen. Dessutom stod det igen i artikeln också. Jag tycker det är jättesynd och hoppas han kommer tillrätta med sitt problem. Matti är väl också rätt okey nykter, problemet är att det är så sällan han är det!