lördag 4 augusti 2007

Tyska

Boah nu har jag läst så mycket tyska de sista dagarna så jag tom börjar tänka på tyska samt att när jag ska skriva eller tala engelska slänger jag ibland in ett tyskt ord här och där.

Och apråpå tyska, fick igår ett mail från Hiza som jag inte vill öppna än. Det är nämligen inte från chefen som jag skrev brevet till utan från donnan som hela tiden mailat mig och det är märkt med viktigt och har en bilaga bifogad. Det har inget mail haft före och antingen är hon skitförbannad för att jag gick över huvudet på henne och/eller så har hon väl svartlistat mig hos alla tyska arrangörer, eller så fick jag igenom min ansökan.

Men idag ska jag på min syrras bröllop (måste alldeles snart göra mig iordning) och ska vara trevlig och glad och därför får det där mailet ligga oöppnat till imorgon. Ifall det nu inte är något trevligt och roligt mail.

Har sovit så där dåligt inatt igen. Igår jobbade jag ju sista natten och sover då bara 4 timmar (eftersom man ju ska sova igen på kvällen). Gick och la mig vid 01.00 somnade efter ett bra tag kanske två, halv tre. Vaknade vid fyra och sen kunde jag inte somna om på ett par timmar. Sist jag kollade på klockan var hon nästan halv sex och halv nio ringde klockan igen. Så nu är jag jättetrött, tung i huvudet och har grus i ögonen. Och inatt måste jag köra hem från Västerås. Hoppas kunna sova lite i bilen ner i alla fall.

CoC i Oberstdorf idag med fyra svenskar och en hel del WC-hoppare.


Inga kommentarer: