onsdag 19 september 2007

Ska det vara så jävla svårt?

Att kunna ge ett besked? Jag blir fan galen på dessa undanglidande svar. Finns det i överhuvudtaget något LKC kvar i Falun om 1 år? Ena chefen säger nja, andra chefen säger ja, men högsta chefen säger att han inte kan lämna något besked alls än. Vilket i mina öron är chefsspråk för att då funderar man faktiskt på att lägga ner det (eller i praktiken flytta x antal tjänster till Gävle eller Västerås, troligast, eller Uppsala, Karlstad eller Örebro, mindre troligt) för annars kunde han ju bara säga det gör det men vi vet inte hur, nybyggt eller ombyggt.

Jag ska prata med min chef på måndag, han är på semester denna veckan, men lär väl inte få något vettigare ur honom eftersom det är sen i sin tur x antal chefer mellan honom och högsta hönset som inte kan ge besked. Men det är ju NU jag har ett jobb i Uppsala, inte sen! Blir galen..... visst dom kommer nog alltid behöva folk där men kanske inte på en fast tjänst som det är nu ju.

Ska ut och rida i solen, en härlig höstdag här, få se om det får skallen att klarna. Jag vill ju ha både hästar och backhoppning i mitt liv ju....

Jag behöver leeeeedigt. Lääääängtar till 1 oktober!!

1 kommentar:

Malin sa...

låter jobbigt.typiskt chefer. längtar oxå till 1 oktober. PAAARTY!;D