torsdag 1 oktober 2009

1 januari 2011

Ja då kan det vara bye bye LKC i Falun. Toppade lokalnyheterna både igår kväll och imorse. Och även om alla fortfarande säger "det är ett förslag" så menar jag att har det nått media, ja då lär det bli så.

Så de där 3-4 åren blev 1 år och 3 månader.

För övrigt gick det bra att flytta allt även om det var jävligt drygt. Vid nästa flytt skiter jag i de där stora otympliga italienska sofforna jag har. Ringer då Ta-till-vara (som hämtar gratis, de vet inte vad de gett sig in på....) och åker till IKEA och köper mig en liten hanterbar, dock bekväm ny soffa.

Ska till Kiron imorgon och ska då även svänga förbi Högskolan och hämta en kurskatalog. Har ska under ett år pluggas mer än tyska. Gäller passa på. Och en hel del kan man läsa på distans = jag kan plugga på jobbet. Bara se till att jobba många vardagnätter. Och dessutom, ska de lägga ner oss tänker då inte jag jobba ihjäl mig under det sista året precis. Glöm det!

Nu ska vi se om vi kan fånga Ida så jag kan klippa klorna på henne sen är det fotboll. Werder spelare Euroraleague men tyvärr utan Basti, han har fortfarande ont i vänster lår. I tisdags fick han ett slag på benet under träning.

Inga kommentarer: