måndag 12 oktober 2009

Neee sova gick inte, hoppas det går nu

Nä det gick inte att sova alls igår. Ryggen gjorde för ont. Efter 1 timme gav jag upp och satte mig och tittade på TV istället. Har nu jobbat hela natten och blir väl avbytt om en 30-45 min. Tog optimistiskt med mig träningsaker igår ifall jag skulle känna mig pigg idag, då kunde jag ju ta svägen om gymmet på vägen hem. Men jag är både för trött och har för ont i ryggen.

Blir att strax stoppa i sig de sista tabletterna för att kanske kunna sova en 4-5 timmar innan det är dags att gå upp igen. Men det fixar sig nog, jag blir ju rätt seg av tabletterna. Så nu ska bara den segheten bli värre än ryggsmärtan.....

Gör bara en natt nu med, så sovdag idag och så ska jag börja 07.00 på tisdag. Hur tänkte de då??? Hoppas på en dag utan regn så kan jag gå ut och gå en vända på eftermiddagen. Det är ungefär vad min rygg pallar med just nu tror jag.

Natten har varit stenlugn men på något konstigt sätt gått fort ändå. Ibland fattar man inte hur timmarna kan rinna iväg och ibland är det som klister i klockan. Hjälpte ju också att jag satt och babblade med en dortmundare till halv tre :). Dock en Werder Bremen dortmundare. Så klart! Nu har jag börjat sprida ut mina kontakter; Köln, Düsseldorf, Dortmund och Bremen har jag grün-weisse kompisar i. Sen andra ej fotbollskontakter i Stuttgart, Heidelberg och Nürnberg. Fast jag är hopplös blandar hela tiden ihop Düsseldorf och Dortmund....haha.

Inga kommentarer: