torsdag 15 oktober 2009

Kan bli ett tufft år

Nu har jag mailat Komvux här i stan och frågat om de beviljar att jag läser Omvårdnadsprogrammet på distans i annan kommun. Eftersom min kommun inte erbjuder det programmet på distans. Till Komvux är sista ansökningsdag 2 november som tur är och inte 15 oktober som det är till Högskolor/Universitet. Tur i oturen är väl att det här med jobbet sipprade ut nu och inte i december, då vi för övrigt borde få ett brev om att vi är uppsagda om tidsplanen ska hålla för dom.

Kommer jag in på allt ska jag isåfall under ett år jobba 100% och plugga tyska 75% (3 olika kurser) samt 100% Omvårdnadsprogram. Blir tufft, men borde gå, då jag vissa nätter kommer kunna plugga på jobbet. Och fördelar man timmarna rätt så hinner man. Hoppas och tror jag. Sen kan ju allt ändras när vi får veta vad som gäller om vi får vara med i Trygghetsstiftelsen även denna gång. Då blir det helt andra förutsättningar. Jag och Sanna jobbar på söndag ihop och ska slå våra kloka huvuden ihop och se om vi kan läsa oss till hur det blir.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

vad är det för tyska du ska göra?

Tasja sa...

Tysk grammatik med textkommentarer, vet inte riktigt vad det är men det var den kursen de rekomenderade mig när jag frågade. Sen tyska skriva texter och sen Tyskland hur samhället är uppbyggt och fungerar, vilket iof sker på svenska då.