lördag 27 mars 2010

Dagchock!

Slutade 23.00 igår började 07.00 imorse. Jag hatar komprimerade pass. Men nästa period kommer jag att chocka mina arbetskamrater. Jag har nästan inga kvällar alls inlagda. Istället en massa dagpass. Man tjänar nämligen hela 20 kr på att arbeta kväll på det här stället. Inte riktigt värt det tycker jag. Så jag kommer köra på dagar och nätter så mycket det går från och med nu (eller ja, blir ju först i maj då eftersom vår planering är som den är).

5 kommentarer:

Vicky M sa...

20kr??? what?!?1

Tasja sa...

Ja alltså 20 kr mer än om jag jobbar 8 timmar dag. Naturligtvis får jag ju timlönen. Men OB tog de bort från kvällen så det får vi bara mellan 22.00-23.00 nu för tiden. Alltså en 20:a extra för hela kvällen....

Vicky M sa...

fy fan! men varför gjorde de så?

Tasja sa...

Ja se det undrar vi med! Dessutom fick vi i praktiken ännu mer sänkt lön då vi dessutom måste jobba mer timmar i veckan samt blev av med 30 min fys/vecka. Så nu gör man 3 pass mer på 6 veckor vilket inte låter mycket kanske, men jobbar man skift känns det!

Behöver jag säga att igen fattar hur TVÅ fack, Polisernas och civilanställdas kunde skriva på detta avtal? Förr fick vi OB från klockan 19.00 i alla fall..dessutom minskade de tidskompensationen när man jobbar natt.

Vicky M sa...

ja, det könns som om du bestämde dig för karriärsbyte och flytt i rättans tid iaf :)