måndag 22 mars 2010

Shoppingdag

Direkt efter att jag vaknat och slängt i mig en snabb lunch åkte vi iväg mot Smedjebacken och Nisses. Det finns ju i Västerås men även en lite mindre men otroligt välsorterad filial i Smedjebacken. Hittade lite smått där bl a en ny stekpanna som jag behövde. Sen en massa man inte behöver. Men så är det ju alltid! Nöjd med mina inköp i alla fall. Bland annat fiskmat till ett bra märke för halva priset mot i vanliga affärer.

Sen via Borlänge hem där det först blev ett stopp på Djurmagasinet och inköp av 10 Kardinaltetror, 10 st Eldbandstetror (om jag minns rätt) och 2 blå guramis samt tre akvarieväxter, en termometer och en tillsats till pumpen så den blåser ner lite extra syre i vattnet. Klart dyraste stoppet idag. Sedan på vägen hem in på City Gross för lite matinköp innan vi var hemma igen.

Stoppade in mina nya fiskar i akvariet och monterade på syretillsatsen. Sen hjälpte pappa mig få på sommardäcken på cykeln (passar väl bra när vi hade -14 grader igår och 15 cm nysnö???). Men det är hyfsat bart igen på alla cykelvägar och cykeln går så mycket lättare utan dubbdäcken på. Och parkera vid jobbet är så gott som omöjligt när man jobbar eftermiddag. Och denna veckan gör jag tre stycken. Så om det inte spöregnar eller snöar allt för mycket blir det cykel in till stan.

Jo och det allra viktigaste, idag släpptes biljetterna till sista matchen för säsongen 8 maj mot Hamburg. Jag har ansökt om sittplats, hoppas det är lite lite lite lättare att lyckas få, föresten tyckte jag inte ståplats var någon höjdare. För långt från planen och för dryga folk man måste stå bredvid... så nu blir det till att hålla tummarna för även dessa biljetter. Men de får man nog vänta på besked ändå till runt 1 maj skulle jag gissa.

Imorgon avgörs om Bremen tar sig till finalen i DFB-pokalen, gör de det, måste jag få bort en dag till på mitt schema och ansöka om biljetter till den också. Vilket också lär vara halvt omöjligt att få det med. Eller biljetter till HSV-matchen går att få, helt säkert, genom svenska researrangörer, men till ett förbaskad oskäligt högt pris! De kostar 45 Euro + 4 Euro i porto, dvs under 500 svenska kronor. De svenska arrangörerna säljer de för runt 3000 skr...... bra påslag...

Ledig imorgon med, men har datakurs 13-16. Sen ska jag skriva vidare på min kurs. Påbörjade inatt och fick rätt snabbt ihop ca 6 sidor på några timmar.

Inga kommentarer: