måndag 1 mars 2010

Weird

Idag vaknade jag ÅTTA! pigg!!! Men om mindre än två veckor är jag tillbaka i natträsket....jag har så många funderingar på hur jag ska göra framöver. Men inget har blivit bestämt. Så det får snurra vidare i skallen....

I alla fall var jag på så sätt vaken när Lotta SMS:ade och berättade att jag glömt lägga schema för nästa period och idag skulle difflistan göras. Eftersom jag hade en hel del dagar jag inte kunde jobba på samt 1 veckas semester att lägga in var det enklast att åka in till jobbet och göra det. Har ju datakurs varje tisdag em och 1 vecka i maj ska jag till Bremen. Hoppas få biljetter både till sista Bundesliga matchen mot HSV (lär bli svårt), EL-finalen (lite enklare då jag kan beställa som utlänning) och DFB-pokalen (halvsvårt) och landskampen i Aachen mot Malta (vet jag att jag får).

Min fobollsvecka blir isåfall så här:

8 maj Bremen - HSV
12 maj EL-final i Hamburg
13 maj landskamp Tyskland - Malta i Aachen
15 maj DFB-pokal final i Berlin

Vore nått va?!

Nu måste jag börja fundera på att åka till min praktik. Lär ta tid, snön vräker ner och det var rätt oplogat när jag åkte in till jobbet imorse. Bäst att ha god tid på sig. Min praktik ligger nämligen 1,5 mil utanför stan.

Inga kommentarer: