söndag 7 mars 2010

Vasaloppet

Hade klockan på 08.00 för att följa det men klev inte upp förrän 09.30. Har diskat, städat och duschat samtidigt som jag haft TV:n på och följt loppet. Jörgen Brink vann spurtduellen mot Daniel Thynell.

Om en dryg timme börjar jag jobba, eller praktisera. Hade hellre legat hemma på soffan och kollat på Leverkusen-matchen men man får ju inte alltid som man vill. Ska dock inte klaga för mycket, har haft sådan tur att jag kunnat se alla Werders matcher under mina 3 veckors praktik, inte krockat alls. På mitt riktiga jobb kan jag ju alltid se matcherna via datorn så där spelar mina jobbtider mindre roll.

Har äntligen läst ut boken Människan socialt och kulturellt, tycker det är mycket mambojambo som inte alls har med vår utbildning att göra, längtar mer till de "riktiga" omvårdnadskurserna. Men som sagt, äntligen har jag läst ut den, ska förbi jobbet imorgon och skriv ut studiehandledningen till den kursen och börja skriva. Får bara ha boken till 11 mars så det gäller att jobba på under nästa vecka. Lite sen kan jag ju vara och betala lite förseningsavgift ;).

Inga kommentarer: