tisdag 9 mars 2010

Tröööööööött

Boah, två tidiga mornar kvar, klockan ringer 05.15. Omänskligt! Men när jag väl är där, så är det heeeeelt okej att åka hem 15.00 ;). Fast idag var det halvdag på praktiken till 12.00 sedan datakurs 13-16.

Har sedan skrivit klart och skickat in två kursers inlämningsuppgifter! Håll tummarna! Arbetsmiljö hade jag iof skickat in innan men glömt en uppgift! Så den har jag kompletterat med idag. Få se vad slutbetyget blir, som sagt jag är nöjd med G allt annat är plus. Så lite som jag pluggar så skäms jag nästan när jag lyssnar på mina klasskompisar som sitter i skolan i timmar och läser och pluggar...det gör inte jag kan jag säga.

Den andra som är inskickad är den stora Vård och omsorg. Måtte jag få G på den, jag vill inte komplettera! Sen har jag börjat lite smått på nästa kurs. Boken måste jag lämna tillbaka imorgon ju! Men jag kommer lämna in den på måndag, får betala lite förseningsavgift. Hinner inte annars.

För övrigt är Cocilana bra att sova på! Jag som annars har svårt att sova när jag ska upp tidigt, tar mig en "hutt" innan jag lägger mig och slockar nästan direkt. Praktiskt! Synd bara flaskan är slut snart. Ja och förhoppningsvis är hostan borta då med. Nu är det yttepyttelite kvar. Men så är det oftast för mig, lite kvar men det hänger i länge.


Idag på praktiken var jag i köket. Är så nöjd med min praktikplats. Förutom erfarenhet från själva vården får jag även köksvana och vana av tvätteri. Passar perfekt för mina framtida planer. Som än så länge är väldigt hemliga. Men som sagt, den erfarenheten tackar jag inte nej till att den kom som ett stort plus iom att jag hamnade på ett boende och inte hos hemtjänsten med min praktik!

Inga kommentarer: