lördag 6 mars 2010

Lu Lu Lu Lukas Podolski!!

Äntligen gör han mål igen. Der Fussballgott! Och han gör det mot Bayern München...så om Bayer Leverkusen nu bara vinner över Nürnberg imorgon så leder de igen! Hoppas!!

Bremen spelade 2-2 hemma mot Stuttgart. Dålig match, bedrövligt spel. Clemens och Basti är hett efterlängtade tillbaka. De vikarierande ytterbackarna gör inte sitt jobb speciellt bra. Men med lite tur och en feldömd straff lyckades Bremen i alla fall få med sig 1 poäng. Men mot Valenica på torsdag behövs annat spel! Dessutom är det väl tveksamt om Clemens är tillbaka och Basti är det helt klart inte. Han är inte ens med i den normala träningen än.

Var i Borlänge på fm, är bara där mina akvariefilter finns. Så det fick bli en tripp dit. Passade då även på att handla resten i den stan.

Nu ska jag plugga lite i 2 timmar innan Melodifestivalens Andra chansen börjar.

Har även sett backhoppningen från Lahti. De är ju på sin Nordiska Turné. Men jag tappade intresset rätt fort. Vindlotteritävling. Och sådana tävlingar är så förbaskat trista. Det var lagtävling idag och jag tror, observera tror att Norge vann. Jag vet att Finland ledde men efter ett vindlotterihopp för Harri Olli så var den chansen borta.

När vi ändå är inne på skämt. 11 mars ska Allsvenskan starta (pga VM startar allsvenskan extra tidigt). Det är helt klart ett skämt då det ligger meterhögt med snö på de flesta planer än så länge...

Inga kommentarer: