tisdag 16 april 2013

Undersökt

Så nu har jag varit hos läkaren. De tog en himla massa blodprov och så blev jag vaccinerad mot stelkramp och difteri. Ska dit i nästa vecka igen för en del av blodproven var för att kolla hur mitt skydd mot hepatit A och B ser ut. Ev får jag ett par sprutor till. Och jag behöver inte betala ett dugg. Ena delen går på jobbet (hepatiten) och den andra delen (stelkramp och difteri) betalar min sjukförsäkring.

Sitter nu och väntar på att Mareike ska höra av sig. Hon är i Bremen idag för att på Universitetet göra det sista på sin Masteruppsats och när det är klart ska vi gå och äta lunch på Piano. 

Jag får inte sporta efter vaccinationen så idag får det väl bli nått annat då att göra på eftermiddagen. Kanske köpa lite blomjord och plantera om alla blommor? Låter som en bra ide!

Igår både cyklade jag och sprang/powerwalkade en lång runda. Ville inte springa hela då jag inte ville komma till läkarbesöket med allt för mycket träningsvärk :).

Idag spelar U23 i Goslar men eftersom min bil står på verkstaden får det istället bli DFB-pokal fotboll på TV:n mellan Bayern München och Wolfsburg.

Vädret är toppen idag med, märker också min näsa och mina ögon. Det rinner för fullt kan man säga. Dags också alltså att besöka Apoteket.

Inga kommentarer: