torsdag 2 januari 2014

Ingen bra dag

Vaknade med ryggvärk. Vet inte varför. Sen jag bytte jobb i maj har jag inte haft ryggont på evigheter. Kanske legat knäppt när jag sovit? Hur som helst så är försiktig rörelse alltid bra för ryggen när den är så, det vet jag sen förr. Om jag inte rör på mig "låser" den sig och då är det bara akupunktur som kan lösa upp den. Så jag gick en lugn prommis in till stan och passade på att köpa värmeplåster på 1-Euroshoppen.

Nu ska jag duscha varmt (hjälper också) och sen klistra på plåstren. Skönt jag bara jobbar ett par timmar imorgon och sen har två dagar ledigt igen. Redan efter min prommis känns ryggen i alla fall bättre :)

Imorgon måste jag ta reda på hur jag ska besikta min bil. Vet jag måste göra det i januari. Men vet inte om jag får en kallelse, måste boka tid eller bara kan åka förbi. Kör förbi stället imorgon på vägen hem från jobbet och frågar. Har ju besiktat den en gång när jag gjorde den från svensk till tysk men det var ju en annan sorts besiktning. Men görs ju på samma ställe i alla fall.

Inga kommentarer: