söndag 26 januari 2014

Sorry och Im like a force of nature!

Vet jag lovat ett långt inlägg men jag har haft en nödfallsinsats hos en patient och är helt slut. Ska nu duscha, äta nått och sen lägga mig. Är dessutom på jobbdag 15 av 19 så är lite sliten. Men en rolig sak måste jag i alla fall berätta.

Det har ju kommit mer snö inatt. Och det är ju roligt att kasta snöboll. Men fan inte på mig! Jag kom cyklande förbi 3 ungar och såg att den ena gömde en snöboll i handen. Kunde ju ana vad som var på gång så när jag var precis jämte tvärbromsade jag, stannade och spände ögonen på honom. Och jodå, han stod där med armen höjd och såg ut som om han skitit på sig av skräck för han insåg ju precis som jag att jag hade nu övertaget. Jag satt på en cykel och kunde hur lätt som helst hinna ikapp honom om han slängde den för han kunde ju bara springa.

Och när jag blir riktigt arg, kickar naturkrafterna igång och jag blir lite av en svårtbromsad bulldozer, så jag skällde ut ungen efter konstens alla regler.....på svenska! Hahaha. När jag blir upprörd så blir det automatiskt modersmålet. Så när jag var klar så han ut som en fågelholk fast jag tror andemeningen gick fram ändå.

2 kommentarer:

Yohseefeen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Tasja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.