onsdag 1 januari 2014

Nyårsdagen

Sitter och väntar på den stora nyårsdagstraditionen, backhoppningen från Garmisch. :)

Hade en skön nyårsafton igår. Benni kom vid 20-tiden och då åt vi god mat, kollade lite på TV och åt mer god mat. Sen vid halv tolv begav vi oss ut och i riktning mot Osterdeich för att kolla på fyrverkerier vid midnatt.

Åt så mycket och god mat (den blev superbra, jag kan ju laga mat!) så pepparkakorna äter jag upp till backhoppningen idag. Blev såååå proppmätt igår!

Ska även ta mig en liten promenad idag tänkte jag, även om det regnar av och till. Men är skönt att röra lite på sig. I övrigt ska jag njuta av att vara ledig. Så skönt att ha storstädat och tvättat. Är ju ledig även imorgon och sen jobbar jag 3,5 timmar på fredag morgon och sen ledig igen hela helgen. Lyx!

Måste dock sätta mig och planera hur jag vill ha semester. 10 januari måste det vara inlämnat och jag har ingen aning. Jag vet ungefär vad jag vill göra, men det hänger på att jag får en del tider och datum från andra och det har jag inte än. Har i alla fall rätt mycket semester. 30 nya dagar och enligt mitt lönebesked 12 dagar kvar från 2013 också. Men kan jag fått så många som 21 betalda dagar när jag började jobba där först 1 maj? Låter lite mycket tycker jag men antar det stämmer. Så jag har alltså 42 dagar att ta ut! Fint!

Inga kommentarer: