lördag 15 november 2014

Ny jacka

Ja, eller den är inköpt men inte här. Syrran har köpt den på Hööks i Västerås åt mig, nu ligger den i Falun och väntar på att skickas hit. Tillsammans med lite julmust. Och matskålar till hamstrarna (hoppas jag att de fortfarande finns kvar). Var dessutom rea på jackor denna helg så jackan blev över 100 kr billigare än beräknat.

Den blir perfekt att ha på sig när jag cyklar runt till mina patienter på kvällarna. Det är ju väldigt mörkt här på kvällarna eftersom vi aldrig får nån snö som lyser upp.

Jag såg faktiskt inte hela matchen igår, det var ingen välspelad historia och sluta med "bara" 4-0. De hade visst blivit utbuade efter slutsignalen...

Nu är det bara 1,5 dag kvar. Sköööönt. Men som ofta har jag (varför vet jag ej, normalt är det tvärtom) en rätt soft helg men mindre patienter än vad jag haft i veckan. Bara att tacka och ta emot.

Måste också lägga upp ett kort på sötnosen Charlotte och ett på Thekla. Kassandra sov så länge jag var vaken igår men jag såg henne imorse i alla fall. Idag är det ju hennes tur att leka hela natten :)



Inga kommentarer: