fredag 28 november 2014

Thank God Its Friday!

Inte för att jag har nått för det, jag jobbar hela helgen. Och har en överjävlig förmiddag båda dagarna. Över 6 timmars jobb att klämma in på ungefär 4 timmar. Hä bli te å cykla fort! :). Därför en lugnare, men sen kväll.

Mitt halsonda har gått över istället rinner näsan. Hoppas känna mig relativt okay imorgon så jag kan åka förbi gymmet. Har nya tester på tisdag så det vore bra att kunna göra mer än 1 pass denna veckan. Men är man sjuk så är man. Men blir det inte värre åker jag dit.

Det är kallt och blåser och så har det gjort de sista 2-3 dagarna så det är inte konstigt om man blir sjuk. Idag blåste 4 blomkrukor ner från köksfönstret och gick i kras så mycket blåste det. Fönstret flög alltså inte upp utan stod på luftning och så hade jag kort balkongdörren öppen för att genomlufta och så kom en vindstöt. Så nu måste jag köpa blomkrukor. Hoppas blommorna överlever till måndag utan. För imorgon lär jag inte hinna, inte idag heller, måste börja jobba om 40 min och på söndag är allt stängt.

Inga kommentarer: