måndag 20 april 2015

Dagens överraskning

Var en tjej!
Min Felix är ingen Felix. Det är en hon! Hoppsan. Blir att tänka ut ett annat namn och lära sig att säga hon och inte han.
Här ser man klorna är för långa

Annika var här idag nämligen, vi har ju sagt enda sedan jag hämtade honom att vi ska kolla om det verkligen är en han. Men när hon har kunnat har jag jobbat och tvärtom. Men idag passade det och hon var här. Hon hjälpte mig även med att klippa klorna på Charlotte, jag märkte igår att hennes klor på framtassarna var för långa. Normalt sliter de tillräckligt själva men hon har ju lekt fantomhamster ett par veckor och mest bott under spånet och då slits de inte tillräckligt.

Och när vi ändå höll på kollade vi så att Jojo var en Jojo också, och det var han!

Var i alla fall en han!
Ett namnförslag är ju att bara byta namn på Felix och Jojo då ju Jojo faktiskt även kan passa på en hon :). Men nä, så blir det inte. Jojo är Jojo helt enkelt. Annika tyckte hon kunde heta Felix hur som helst, spelar ju ingen roll liksom, det är ju också en idé. Få se, när jag skulle döpa de sist kom namnet bara plötsligt även om jag hade en förslagslista. På den stod båda gångerna också Nicky (egentligen tänkt efter Niclas Füllkrug) och även det går ju på en tjej faktiskt.

Efter det var jag till tandläkaren och tandhygienisten. Inga nya hål (kors i taket) och en smärtsam timme hos den senare var jag klar och cyklade hem.

Inga kommentarer: