fredag 17 april 2015

Tredje gången gillt!

Eller drei Mal Bremer Recht som man säger här! Yes! Luft i däcket i morse och äntligen kunde jag cykla på min cykel igen. Jobbcykeln är som en rostig gammal Volvo i jämförelse med min cykel som går som en välsmord Porsche.

Jojo fick prova på lekplatsen igår och när jag ville fånga in honom efter 2 timmar vände han bestämt och gick åt andra hållet. Eftersom Fluffet (Jeanette) inte behagade vakna i tid och Thekla har egen lekplats numera som alltid är tillgänglig (hon var vaken nämligen) så fick han vara kvar där. Imorse klev han däremot gärna in i hamstertaxin.


Fluffet har istället roat sig med att bygga spånberg. 2 gånger har jag redan grävt fram hennes hjul.

Felix är numera så pass tam han mer eller mindre varje dag sitter i min hand. Missade däremot att ta en bild, men här är en där man funderar på om han ska eller inte :) Man ser rätt bra också hur liiiiten han är. Pytteliten!

Kassandra ser man mest så här. Hängades i mina byxben på väg uppåt.


Lilla Musen ser jag inte så ofta längre, hon är mest vaken mellan 01-03 nu för tiden. Men ibland visar hon sig tidigare och då får man passa på att ta ett kort.


Thekla är som alltid mest söt och snäll. Till skillnad mot Kassandra som ibland driver mig till vansinne. I förrgår gick jag och la mig på soffan och sov! Hon bara höll på med bus så jag inte kunde sova.

Inga kommentarer: