torsdag 11 juni 2015

Kort paus idag

Måste iväg redan om 2 timmar, har en vidareutbildning mellan kl 14-16 inne i stan. Sen blåser jag snabbt vidare längre in i centrum och har en tid 16.15 hos företagsläkaren för den årliga kontrollen. Ja de samkör ju inte här så samma prover jag tog för ett par veckor sedan hos min husläkare tas nu om. Effektivt är det ju inte kan man säga.

Efter det som jag hoppas tar max en halvtimme måste jag cykla fort som tusan tillbaka hit och börja jobba 17.15. Tur man har en kort kväll och är klar ungefär 19.00. Efter denna dag lär jag vara rätt matt. Tur i alla fall hela 3 patienter av olika anledningar avbokade idag på förmiddagen så den var lugn. Annars är torsdag och fredag förmiddag de jag har mest att göra på pga att så många har duschdag just de dagarna. Men idag var det lugnt!

Thekla har INTE ätit sin puré så nu får vi se hur jag ska lura i henne jästen. Ikväll provar jag med att fukta pinjekärnorna med vatten och pudra dom med jästen. Kanske funkar? I värsta fall får jag ju tvinga i henne med hjälp av en spruta och spruta in det i munnen men vill gärna slippa det. Ska även prova och se om det kanske var just äppelsmaken som inte dög. Har ju en del andra också.

Inga kommentarer: