söndag 21 juni 2015

Sjukrapport

Efter att mest ha sovit igår så är jag bättre idag. Febern är helt borta men kvar är halsont och snuva. Men det tar ju oftast ett par dagar. Provar att gå och jobba imorgon, skulle det inte gå så behöver jag bara fixa det fram till kl 8.00 (kommer börja 6.30) för då kommer de in på kontoret och då kan jag säga jag försökt men inte fixar de sista och så får de lösa det. Men som jag känner nu bör det gå utan problem.

Som sagt igår var jag matt, var och handlade: glass, färskpressad juice, tidningar (1 skvallertidning, 2 fotbollstidningar), färdig mat och 1 cola. Efter det somnade jag 1,5 timme till. Vaknade, hängde tvätten och läste 1 tidning och somnade igen. Sen tog jag 2 alvedon och var så pass pigg att jag orkade se matchen utan att somna. Var dessutom en bra rolig match så det hjälpte väl :). Tyskland vann med 3-0.

Idag har vi mycket bättre väder, 19 grader varmt och sol så jag ska försöka gå ut lite i friska luften och så ser jag hur jag mår efter det också. Men för "bara" halsont och snuva är jag ju inte hemma. Då skulle jag få vara hemma många veckor liksom.

Inga kommentarer: